Termes legals

(Data d'actualització dels termes legals, 22 de desembre de 2015)

 

Centre d’Iniciatives per a la Reinserció (en endavant CIRE)

CIF: Q5856204B

C/ Enric Granados, 33

Barcelona

 

L'accés al web de Made in CIRE comporta l'acceptació  de les condicions previstes en el present avís legal. Per això, et recomanem que en llegeixis atentament el contingut si vols accedir-hi i fer ús de la informació que ofereix el web de Made in CIRE.

 

Validesa de la informació

La informació continguda en aquesta pàgina web és la vigent en la data de la seva última actualització.

Les presents condicions són les vigents des de la data de la seva última actualització. El CIRE es reserva el dret de modificar-les en qualsevol moment, cas en què entrarien en vigor a partir del moment que es publiquessin.

 

Propietat intel·lectual i industrial

El web de Made in CIRE, les pàgines que comprèn i la informació o elements que conté, incloent-hi textos, documents, fotografies, dibuixos, representacions gràfiques, bases de dades, programes informàtics, així com logotips, marques, noms comercials o altres signes distintius estan protegits per drets de propietat intel·lectual o industrial, dels quals el CIRE o terceres parts són titulars.

 

Usos prohibits i permesos

Queda prohibida qualsevol modalitat d'explotació, incloent-hi tot tipus de reproducció, distribució, cessió a tercers, comunicació pública i transformació mitjançant qualsevol tipus de suport i mitjà de les obres, les creacions i els signes distintius abans esmentats sense autorització prèvia i expressa dels seus respectius titulars. L'incompliment d'aquesta prohibició pot constituir una infracció sancionable per la legislació vigent.

No obstant això, pel seu compte i risc, l'usuari podrà descarregar o realitzar còpia d’aquests elements exclusivament per al seu ús personal, sempre que no infringeixi cap dels drets de propietat intel·lectual o industrial del CIRE. Especialment, no els podrà alterar, modificar o suprimir ni totalment ni parcialment. En cap cas això significa una autorització o llicència sobre els drets de propietat del CIRE.

El CIRE autoritza a establir enllaços des de portals o llocs web de tercers i des d'aplicacions per a telèfons mòbils o tauletes al web de Made in CIRE, accessible a l’adreça URL www.madeincire.cat, o la que la substitueixi en un futur, així com a presentar el web de Made in CIRE o la informació que conté sota marcs (frames), signes distintius, marques o denominacions socials o comercials d’una altra persona, empresa o entitat. En cas que es detecti una utilització que no s’adeqüi a les finalitats socials del CIRE, es demanarà la retirada d’aquests enllaços.

 

Responsabilitats

El CIRE no garanteix l'accés continuat, ni la correcta visualització, descàrrega o utilitat dels elements i la informació continguts a la pàgina web de Made in CIRE, que es poden veure impedits, dificultats o interromputs per factors o circumstàncies fora del seu control.

El CIRE no és responsable de la informació i d’altres continguts integrats en espais o pàgines web de tercers accessibles des del web de Made in CIRE mitjançant enllaços, ni de la informació i altres continguts integrats en espais o pàgines web de tercers des dels quals s'accedeixi mitjançant enllaços al web de Made in CIRE, ni tampoc de la informació i continguts de qualsevol pàgina web de tercers que es presenti sota l'aparença o els signes distintius del CIRE, excepte si tenen autorització expressa del CIRE.

El CIRE tampoc no assumeix cap responsabilitat per danys, perjudicis, pèrdues, reclamacions o despeses produïts per:

- Interferències, interrupcions, fallades, omissions, avaries telefòniques, retards, bloquejos o desconnexions en el funcionament del sistema electrònic motivats per deficiències, sobrecàrregues i errors en les línies i xarxes de telecomunicacions, o per qualsevol altra causa aliena al control del CIRE.

- Intromissions il·legítimes mitjançant l'ús de programes malignes de qualsevol mena i a través de qualsevol mitjà de comunicació, com ara virus informàtics o qualsevol altre.

- Ús indegut o inadequat de la pàgina web de Made in CIRE.

- Errors de seguretat o navegació produïts per un mal funcionament del navegador o pel fet d’usar-ne versions no actualitzades.

 

Mesura d'audiència

Aquest lloc web utilitza les eines de mesurament d'audiència de Google Analytics, que permeten analitzar el comportament i perfil dels visitants anònims, amb l'objectiu de millorar el funcionament del lloc.

 

Galetes (cookies)

T’informem que la nostra pàgina web utilitza galetes.

 

Protecció de dades

KONOMIX SL és el gestor de la botiga en línia de Made in CIRE.

En compliment del que estableix la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, t'informem que les dades que ens facilitis mitjançant l’emplenament del formulari, incloent-hi el nom, l’adreça de correu electrònic, l’adreça de lliurament i el número de telèfon, passaran a formar part del fitxer anomenat Gestió comercial, propietat del CIRE, que s’utilitzarà per al manteniment del contacte i per a finalitats publicitàries dels productes de l'empresa (novetats, sorteigs, promocions), així com per oferir-te ajuda en els casos en què abandonis la cistella de la compra.

Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició al Centre d’Iniciatives per a la Reinserció  (CIRE), C/ Enric Granados, 33, 08007, Barcelona, ​​o bé enviant un correu electrònic a cireinforma@gencat.cat.

 

Llei de serveis de la societat de la informació i el comerç electrònic (LSSICE)

Pàgina web: www.madeincire.cat

En compliment del que estableix la Llei 34/2002 de serveis de la societat de la informació i el comerç electrònic, també t'informem que, mitjançant l'emplenament dels respectius formularis, manifestes de forma expressa que desitges rebre comunicacions comercials per correu electrònic de les ofertes i promocions de Made in CIRE.