Termes i condicions de compra

Condicions generals de contractació

(Data d’actualització dels termes i condicions de compra, 22 de desembre de 2015)

 

La botiga virtual de Made in CIRE està operada per KONOMIX, S.L., en funció de l'acord que hi ha amb el Centre d’Iniciatives per a la Reinserció (CIRE).

 

Les següents condicions regulen la venda al client o usuari dels productes presentats en aquest web per la societat KONOMIX, S.L., amb domicili al carrer Villarroel, 19, 08011 Barcelona (Espanya), inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al volum 33.797, foli 9, full B-237.812, i amb CIF B-62620505 (d'ara endavant, KONOMIX), així com la navegació per aquest web. Tant la navegació per la botiga en línia com l'adquisició de qualsevol dels productes que s’hi ofereixen suposen l'acceptació com a usuari de les presents condicions generals de contractació i utilització. Si tens cap dubte, et pots posar en contacte amb el nostre Servei d'Atenció al Client.

 

El CIRE podrà, en qualsevol moment i sense previ avís, modificar les presents condicions generals de contractació i ús, així com les condicions particulars, si n'hi ha, mitjançant la publicació d'aquestes modificacions a la botiga, de manera que els usuaris se’n puguin assabentar i quedi constància de la data d'aquestes modificacions, respectant sempre la legislació i les normes vigents. Els productes oferts en aquest lloc web, i més concretament els preus, les característiques, les promocions i qualsevol altra mena d'informació, podran variar sense previ avís.

 

1. Propietat del contingut del lloc web

Tots els continguts publicats a la botiga –i especialment els dissenys, il·lustracions, textos, gràfics, fotografies, imatges, logotips, icones, botons, així com el programa informàtic, els noms comercials, les marques o dibuixos industrials i qualssevol altres signes susceptibles d'utilització industrial i comercial– estan subjectes a drets de propietat intel·lectual i industrial del CIRE i són de propietat exclusiva del CIRE. En cap cas s'entendrà que es concedeix cap llicència o s'efectua renúncia, transmissió, cessió total o parcial dels esmentats drets ni es confereix cap dret ni expectativa de dret –i especialment d'alteració, explotació, reproducció, distribució o comunicació pública– sobre els esmentats continguts sense la prèvia autorització expressa del CIRE.

 

2. Servei d'Atenció al Client

Per a qualsevol dubte, consulta o suggeriment, pots enviar-nos els teus comentaris per correu electrònic al compte cireinforma@gencat.cat.

 

3. Cobertura de l'oferta

Els productes oferts es distribueixen a tot el món.

 

4. Garanties de compra

Els articles oferts en aquest web són productes de les col·leccions Made in CIRE i compleixen els mateixos requisits de qualitat i garantia que els productes posats a la venda als establiments comercials.

Cada producte va acompanyat de les següents dades:

  • Nom de l'article

  • Imatge o imatges de l'article

  • Descripció de l'article

  • Preu (en la divisa corresponent)

 

5. Procediment de compra

5.1 Comanda

Per fer una comanda t’has de registrar com a usuari emplenant el formulari electrònic que en cada moment aparegui a la botiga i seguint les instruccions que s’hi indiquen. Després de registrar-te, per comprar, has d'afegir a la cistella el producte que desitges adquirir, d’acord amb les indicacions recollides a la pantalla, emplenar el formulari de comanda i validar-lo. La validació de la comanda per part del client suposa expressament el coneixement i acceptació d'aquestes condicions generals de contractació com a part de la celebració del contracte.

 

El full de comanda sol·licitarà les dades personals, que s'incorporaran al nostre fitxer anomenat Gestió comercial amb l'objecte que KONOMIX pugui processar la comanda i per tal de facilitar la realització de noves compres a la nostra botiga. En qualsevol moment, podràs accedir a les teves dades personals. Recorda que les dades personals s’han d'indicar amb tota exactitud per evitar confusions o incidències en l'enviament dels articles adquirits. A més, si ho demanes, rebràs per correu electrònic informació i publicacions relatives a Made in CIRE.

 

Una cop emplenada l'ordre de compra, abans de l'enviament de la comanda, es presentarà un resum que identificarà l'article adquirit, el seu preu total (transport i impostos inclosos) i les dades de l'enviament. La comanda s’haurà de confirmar amb un clic al botó Acceptar compra.

 

5.2 Preus i moneda 

Tots els preus publicats per KONOMIX a la botiga inclouen els impostos indirectes (impost sobre el valor afegit).

 

5.3 Forma de pagament

Les compres es pagaran amb targeta de crèdit o dèbit securitzada (VISA, MASTERCARD, JCB), o bé mitjançant PayPal.

 

5.4 Transport de la comanda. Despeses d’enviament

El transport dels articles comprats es farà per mitjà d'una empresa de missatgeria i els articles es lliuraran en els terminis detallats tot seguit, en funció de la destinació de la mercaderia.

 

 Destinació Cost del transport Període de entrega Transportista
 Península  3,50 €  3 - 4 dies hàbils Missatgeria
 Illes Balears  9,00 €
4 - 6 dies hàbils Missatgeria
 Unió Europea  13,00 € 
4 - 6 dies hàbils Missatgeria
 Fora Unió Europa - Resta del món  30,00 €
4 - 10 dies hàbils Missatgeria

Les tarifes de transport inclouen l'IVA corresponent. 

 

Per evitar incidències en el lliurament (adreces errònies, impossibilitat de trobar algú al domicili, etc.), és indispensable emplenar correctament el corresponent formulari, i també és obligatori emplenar la casella relativa als telèfons de contacte.

 

Aquests terminis poden ser superiors durant algunes setmanes de l'any, com per exemple el període de Nadal. En tot cas, KONOMIX s'obliga a anunciar aquesta casuística a l'usuari, mitjançant un missatge clar i inequívoc, abans que l'usuari processi el pagament de la comanda.

 

La responsabilitat de KONOMIX queda limitada en casos de força major (vagues, fenòmens climatològics adversos que impedeixin el trànsit normal per terra, mar o aire…). En aquests casos, KONOMIX lliurarà les comandes al més aviat possible, i no s’aplicaran els terminis indicats anteriorment.

 

6. Garantia 

La garantia, imprescindible per a qualsevol canvi o devolució, és l'albarà de lliurament que rebràs amb la comanda i/o per correu electrònic, i té una validesa de dos anys.

 

7. Canvis i devolucions

7.1. Si un cop rebuda la compra no quedes satisfet, KONOMIX permet canviar-la o tornar-la en un termini de catorze (14) dies a partir de la data de la recepció, sempre que l'article no hagi estat usat o danyat. Així, KONOMIX no podrà acceptar canvis ni devolucions d'articles danyats o utilitzats, o sense el seu embalatge original. Un cop rebem el producte en les condicions esmentades anteriorment, et reemborsarem el valor de la comanda. Per tant, per poder tramitar la devolució satisfactòriament, t'agrairem que ens facis arribar el producte en perfectes condicions, sense utilitzar i en el seu embalatge original. És molt important que ens retornis els productes de canvi o devolució perfectament embalats. En cas que els productes resultin danyats a causa d'un embalatge inadequat, no podrem acceptar la devolució.

 

7.2.També es podrà dur a terme la devolució del producte a KONOMIX en el cas que el producte sigui defectuós en origen, o si el producte, per error nostre, no correspon a la comanda. En aquest cas, KONOMIX tramitarà la recollida i el nou lliurament del producte.

 

Procés de devolució:

Torna el paquet a KONOMIX, S.L. (local Pukkas), Carrer Alfons XII, 75 (08006) Barcelona.

Un cop KONOMIX rebi la mercaderia als seus magatzems i comprovi que es donen les condicions descrites als apartats 1 i 2 d’aquest punt, KONOMIX admetrà la devolució del producte i te’n reintegrarà l’import - descomptant el cost de l’enviament en què va incórrer en enviar-te el producte- d'acord amb la modalitat de pagament realitzada i, si escau, t'enviarà el nou producte. Si vas efectuar el pagament a través de targeta de crèdit, s'abonarà l'import a la mateixa targeta de crèdit. Si no vas efectuar el pagament mitjançant targeta de crèdit, et demanarem un número de compte on abonar l'import. 

 

Rebràs el reintegrament de l'import en un termini màxim de 30 dies a partir de la recepció en el nostre magatzem del producte objecte de devolució.

 

Tingues en compte que si vas pagar amb targeta de crèdit és probable que el teu banc no et mostri l'import de la devolució en el teu saldo fins al mes següent. 

 

El cost de l’enviament per la devolució d’un producte va a càrrec teu, llevat dels casos de producte defectuós en origen o error en el producte objecte de comanda. En aquest cas, els costos aniran a càrrec de KONOMIX.

 

8. Protecció de dades de caràcter personal 

En compliment del que estableix la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, t’informem que les dades personals que ens facilitis seran incloses al fitxer anomenat Gestió comercial, creat i mantingut sota la responsabilitat del CIRE. La informació facilitada per l'usuari podrà ser utilitzada per KONOMIX, com a encarregat de tractament de les dades personals.

 

La finalitat d'aquest fitxer és facilitar la tramitació de les comandes i, si ens hi has autoritzat expressament en la casella corresponent, també enviar-te per correu electrònic comunicacions comercials per informar sobre nous productes, ofertes especials i diferents novetats relacionades amb aquest lloc web.

 

Els clients de Made in CIRE poden exercir en qualsevol moment els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició comunicant-ho per correu electrònic a cireinforma@gencat.cat o per escrit al CIRE, al carrer d’Enric Granados, 33 (08007) Barcelona, adjuntant a la comunicació una fotocòpia del DNI o un certificat vàlid.

 

9. Galetes (cookies)

KONOMIX fa servir galetes amb l'única finalitat d'oferir un servei més personalitzat i ajudar que la navegació per les seves pàgines resulti més fàcil i ajustada a les preferències dels seus usuaris. Una galeta és un petit fitxer de text que un servidor de pàgines web emmagatzema en la unitat de disc dur de l'usuari. Les galetes no poden per si mateixes identificar una persona, ja que no fan referència a cap dada de caràcter personal i no es poden executar com a codi o contenir virus. Si ho desitges pots desconnectar les galetes mitjançant les opcions del teu navegador.

 

Les galetes ens ajudaran, per exemple, a guardar la configuració de l'usuari (idioma i país des del qual navegues) perquè no hagis d'introduir aquests detalls de nou en la teva propera visita. A més, ens permetrà gestionar la teva cistella de la compra i conservar la informació de la teva comanda mentre visites les nostres pàgines.

 

10. Altres

KONOMIX es compromet a través d'aquest mitjà a no fer publicitat enganyosa. A aquest efecte, per tant, no seran considerats com a publicitat enganyosa els errors formals o numèrics que puguin trobar-se en el contingut de les diferents seccions de la botiga en línia produïts com a conseqüència d'un manteniment o una actualització incompleta o defectuosa de la informació que hi ha en aquestes seccions. KONOMIX, com a conseqüència del que es disposa en aquest apartat, es compromet a corregir aquests errors tan aviat com en tingui coneixement.

 

11. Llei i jurisdicció competent 

Les presents condicions de compra estan sotmeses a la legislació espanyola; per tant, les operacions de venda s'entendran realitzades en el domicili de KONOMIX.

 

Per a la solució de qualsevol qüestió litigiosa derivada d'aquest contracte o acte jurídic, les parts poden recórrer a la Junta Arbitral de Consum de Catalunya, a la qual s’encomana la designació de l'àrbitre o àrbitres i l'administració de l'arbitratge. Si això no fos efectiu, ambdues parts se sotmetrien als jutjats i tribunals de la ciutat de Barcelona, amb renúncia al seu propi fur si aquest fos un altre. En cas de disputes amb consumidors finals amb domicili a Espanya, els jutjats seran els del domicili del consumidor.